Spandauer
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 96112 gange,
og udskrevet 1489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2015-05-09 15:02:51 Hej. Kan kagerne fryses? Jeg skal bruge MANGE om en måned og ville gerne bage dem ad nogle gange og så bare tø dem op inden servering. Bent kristensen Zimbabwe - 2014-02-23 14:28:46 Mageløs, det er næsten som at være hjemme, her i Zim , ude i bushen er glæderne noget begrænset, kagerne er bare gode kan anbefales anonym - 2011-04-14 15:42:25 hej jeg syntes også at det er lidt underligt at der ikke er en opskrift på creme men de er ellers ret gode.. man kunne ikke anbefale dem bedre <333333 ;););) 1235 - 2011-03-25 13:24:13 Jeg kan smage den for mig, og jeg glæder mig til at lave den. Kamilla(pahrump, NV, USA) - 2010-03-17 05:31:52 Hej! Jeg lavede dette til min familie i USA, fordi de havde hoert om 'Danishes', hvilket er en amerikaniseret slags spandauer, saa jeg lovede dem at lave den aegte slags, og de syntes det var ret godt. jeg lavede dog cremen selv, hvor jeg bare fandt en opskrift paa creme fra fastelavnsboller, og puttede det i, og det blev godt. Jeg puttede smoer i, og vendte over, MANGE gange, og de blev meget gode, og noget af dejen faldt af, fordi de var saa 'flaky'. rigtigt gode. Jeg giver den 9, pga. der mangler opskrift paa creme, men den var ellers super god. Kan klart anbefales. venke - 2005-01-01 01:01:01 En nem og overskuelig opskrift. Og så smager det hele osse bare momms ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne