Krydrede karbonader
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 251019 gange,
og udskrevet 10850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper Jørgensen - 2019-11-26 19:09:56 Denne ret var ikke lige mig. For. Hvordan kan man kalde det Karbonader når det faktisk er frikadeller. Jeg mener når der er mælk, æg, salt og peber samt lidt havregryn. Så er det deller.🤔 Jeg tror ikke jeg næste gang vil komme mælk, mel og hele æg i. Måske en æggehvide til at binde det lidt sammen. Og det er det. Hausnap - 2015-09-15 17:29:10 virkelig en rigtig god ret, den skal børnene have næste gang de kommer hjem, brugte ½ ½ soja sauce og engelsk sauce og stegte bacon inden 5 stjerner herfra Kasper - 2012-08-14 19:58:13 Ikke imponeret? syntes sovsen var ret kedelig selvom jeg gav den ekstra salt. prøvede med mozerella ovenpå, var lidt for meget. June - 2009-11-23 16:16:30 Helt fantastisk ret, sausen er himmelsk, måske en god ida bare at stege bacon lidt før den kommer på kødet. Fairytale - 2009-10-20 19:14:33 Fulgte opskriften og den er god,vil dog næste gang stege karbonaderne i stedet for. Og sætte dem i ovnen med osten og tomaterne på i 5 min. Leo Skou, CA- USA - 2008-08-19 16:01:00 "Maria" (2007-10-15 15:44:33) har fuldstændig ret. Bacon steger ikke på 10 minuter og hvis du steger det mere end 10 minuter på toppen af bøfferne så bliver bøfferne umådelig uspiselig og sovsen overkogt og brændt ved 200 grader "C" eller 400 "F" perhansen - 2008-07-12 08:23:50 denne ret er virkelig fremragende, dog bruger jeg kun halv mængde ketchup og suplerer med tomatpuree da det gør saucen mindre sød kristine - 2008-03-28 13:09:10 Ofte undlader jeg tomater, da børn ikke er så vilde med det. Smager godt uden. Bruger en dåse hakkede tomater i sovsen - godt. Mia - 2007-12-02 16:20:11 skøn skøn ret.. Maria - 2007-10-15 15:44:33 Rigtig god opskrift! Jeg fulgte opskriften, som den var. Dog synes jeg baconsene burde steges lidtp å panden inden, de lægges på bøfferne, for de blev slet ikke stegt i ovnen - men alligevel smagte det fantastisk! anonym - 2007-07-30 10:47:28 nu skal i jo heller ikke lave fulssændig om på opskriften tøser i ødelægger bare opskriften Annette - 2005-01-01 01:01:01 Brug gerne oksekød og prøv at skifte havregrynene ud med 3 kogte kartofler, det giver en god smag og en god konsistens. Desuden kan man benytte tomatpure istedet for ketcup til saucen. Med disse få ændringer bliver oplevelsen til et rent 10-tal. Pia - 2005-01-01 01:01:01 Brugte hakket kalv/flæsk med godt resultat. Giv evt. 1-2 min grill så osten lige bobler op og bliver gylden. Kan anbefale at få pasta el. ris til retten. woodman - 2005-01-01 01:01:01 den bedste smag opnås hvis man bruger billigt kød (den med lidt højere fedtprocent) og en god kraftig ost + 60% |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne