Hyldeblomstis
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommerne med sukker til en æggesnaps.
Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
Vend nu den ufortyndet hyldeblomstsaften heri.
Smid i fryseren, og rør rundt med jævne mellemrum. (ca. hver 3. kvarter i fire timer |
|
Opskriften er vist 115820 gange,
og udskrevet 3060 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Nielsen - 2021-06-28 16:29:44 Pisk også æggehviderne og put i..så bliver isen ikke så fed. Anette - 2015-10-03 18:11:17 Det her er vores yndlings is! Vi laver den med vores egen hyldeblomstsaft :) Kirsten - 2014-05-09 13:21:55 Her er så min opskrift: 5 past. æggeblommer 5 spsk. flormelis 5 dl piskefløde 1½ dl. hyldeblomst konc. Pisk æggeblommer skummende med flormelis. Pisk piskefløden til skum, men ikke ikke helt stiv, pisk så hyldeblomst konc. i fløden lidt efter lidt, det bevirker at det ikke er nødvendig at røre i isen under indfrysningen. Der er stor forskel på hvor kraftig Hyldeblomst konc. smager. Laver det altid selv og den smager af mere end den købte, så måske skal der lidt mere i, men smag dig frem. God fornøjelse med denne fremgangsmåde anonym - 2012-12-13 10:39:53 Brug kun 100 g sukker anonym - 2012-08-09 14:21:36 Til louise. som tommelfinger regel siger man at ½l piskefløde ender med ca en liter is. det er ihvertfald min eger erfaring. Louise - 2012-07-08 23:07:09 Er der nogen der ved hvor meget is der kommer ud af det her? 1 liter? 2? 20? ;) Maria - 2011-06-30 17:22:10 Jeg synes ikke isen smager så meget af hyldeblomst og jeg kom 2 dl konc. saft i - dette gjorde at isen blev meget sød. Måske hvis man en anden gang ikke kom så meget sukker i så den ikke blev alt for sød med konc. og vanillesukkeret... metin - 2009-07-24 18:29:40 jeg synes den er rigti god men lit for fed Emma oq Lisette - 2008-08-02 14:39:55 Vi smagte denne is i horsens "paradIS"-butik den smagte godt , nu vil vi lave denne is (: Emilie - 2008-07-09 14:00:11 Sjovt, den is har jeg også smagt Amalie! :) Men denne her er faktisk bedre ;) Omend den er en lille smule for sød... 8/10 Amalie - 2007-07-02 15:06:55 Nej hvor dejligt! Jeg smagte hyldeblomstis i Horsens "ParadIS"-butik, og har ledt efter en opskrift siden (; Hyldeblomst nam nam - 2005-01-01 01:01:01 Den ser god ud, kan godt lide hyldeblomst:D tror jeg vil prøve at lave den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne