Rådyrbov med champignonsauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun boven på alle sider i smørret. Tilsæt øl og same mængde vand, løg i kvarte, halvdelen af de halverede champignon, salt og peber lad boven simre under låg i ca. 2 timer.
Tilsæt ekstran vand undervejs, gryden må ikke koge tørt, de skal bruges ca. 1 l. væske ialt.
Tag kødet op og hold det varmt. Si skyen og kom den tilbage i gryden. Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. er 2 dl. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring. Jævn saucen med melbolle af smør og hvedemel rørt sammen. Kom lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 minutter. Pommes rissoles - Smørstegte kartofler De kogte kolde kartofler steges i smørret, krydr med salt og peber. Serveres straks. Sæt en ny gryde over med letsaltet vand og kog bønnerne i ca. 4-6 min, så er de stadig sprøde. |
|
Opskriften er vist 141923 gange,
og udskrevet 4747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Brian Trans - 2021-05-01 22:29:15 Bacon tern giver noget, Okse bouillonterninger brug det med det samme det give en god smag, og vi brugte ikke fløde men sød mælk og ribs gele , det var bare guf Camilla Lauritzen - 2020-09-27 13:44:45 Ekstraordinær nem ret at lave - og virkelig lækker. Tilføjede lidt ribsgele til saucen, men lavede eller retten som foreskrevet: Super opskrift og ditto resultatat (og glade gæster). SK - 2020-01-31 19:32:21 Denne tilberedningsmetode kan anbefales. Det er nemt og kødet blev virkelig mørt. Tommy - 2019-07-17 00:29:05 Brugte friske kantereller samt porter og bacon. Lidt kryderkviste, Enebær. Reidun - 2018-04-22 22:02:37 Rigtig dejlig ret, kogte boven i 2,15 min. Dejligt mørt kød anonym - 2017-07-27 00:49:08 Lækker sovs og godt kød. Dejlig ret. Søren Holm - 2016-02-14 19:37:37 Hold øje med vædsken. En øl er ikke meget. Min bov simrede helt tør. Man bør nok bruge mindst to øl. Karl Waack - 2015-06-07 09:38:45 Brug fedtstof fra let røget bacon til at brund kødt i, det giver lige sovsen det sidste pift til vildtsmagen. Hvis du bryder dig om det lidt røgede. Anders Sørensen - 2013-11-16 19:30:12 Det er en fantastisk opskrift den kan anbefales på det kraftigste, smager helt fantastisk. tak for en god opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne