Pandekager med sharonfrugtpuré
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk de nævnte dele sammen til dejen og bag 6 pandekager. Skyl sharonfrugterne og skær den ene af frugterne i 6 skiver til pynt. Resten blendes til en fin pure i en blender sammen med sukker og citronsaft. Rist mandelflagerne i ovnen i 3-4 min. el. rist dem under omrøring på en tør pande. Fordel sharonpuréen på pandekagerne og rul dem sammen. Lige inden serveringen kan de varmes på næstnederste rille i ovnen. Sæt dem i en kold ovn, tænd på 200 grader og giv dem 10 min. regnet fra det tidspunkt, hvor ovnen tændes. Servér dem skåret midt over og drysset med ristede mandelflager og sharonfrugtskiverne.
|
|
Opskriften er vist 8774 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne