Ricotta-budding med sharon-creme

Ricotta-budding med sharon-creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Ricotta, friskost
150 g.hakkede nødder
2 spsk.sukker
10 g.husblas
4 modne kakier
1 brevvanille
3 spsk.rom
 Kanel
 
Opskrift:
Blød husblas op i koldt vand i 5 min. Pres den, og smelt den i et vandbad, sammen med rommen og en skefuld vand.

Bland ricotta-osten, sukkeret og 100 g. hakkede nødder. Tilsæt den smeltede husblas, og vend den i blandingen. Fordel blandingen i 4 portionsskåle, og lad den hvile i køleskabet et par timer.

Fjern skallen fra kakierne, blend dem og tilsæt vanille, 1/2 tsk. kanel og resten af rommen. Var blandingen op ved svag varme et par minutter.

Tag buddingerne ud af formene, drys resten af nødderne over dem, og server dem den lunkne kaki-creme.





karakterer:
Opskriften er vist 9688 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-26 09:43:47
Et brev vanillesukker er vist 10 g.