Mørbradbøf med paprikasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Caramba Indsendt : Red : |
|
|
Bøffer:
Vend bøfferne i mel og steg dem på panden i fedstoffet i 3-4 min på hver side. Krydr med salt og peber. Paprikasauce: Svits løg og bacon i en gryde i smørret. Tilsæt mel og paprika og rør det ind i fedstoffet. Tilsæt tomatpuré, vand og fløde og lad saucen koge i 10 min. Tilbehør: Snit porrer og kog dem i vand med lidt salt, til de er næsten møre. Smelt smørret og tilsæt til de afdryppede porrer. Tilsæt estragon, salt og peber og varm op. Skrub kartofler og skær dem i halve (kog dem evt. 5-10 min)Varm olie på panden og steg kartoflerne ved jævn varme til de er sprøde og møre. Krydr med salt og peber. Tips: En lettere udgave bliver det hvis man bruger madlavningsfløde i saucen. |
|
Opskriften er vist 31542 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne