Mørbradbøf med paprikasauce

Mørbradbøf med paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Caramba

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Mørbradbøffer
40 g.hvedemel
 salt
 peber
50 g.fedtstof
 
 Paprikasauce:
1 stort hakket løg
200 g.bacon
50 g.smør
20 g.hvedemel
1 spsk.paprika
2 spsk.tomatpuré
3 dl.vand
3 dl.fløde
 
 Tilbehør:
2 porrer
 salt
 peber
50 g.smør
1 spsk.hakket frisk estragon
500 g.små kartofler
3 spsk.olie
 
Opskrift:
Bøffer:
Vend bøfferne i mel og steg dem på panden i fedstoffet i 3-4 min på hver side. Krydr med salt og peber.

Paprikasauce:
Svits løg og bacon i en gryde i smørret. Tilsæt mel og paprika og rør det ind i fedstoffet. Tilsæt tomatpuré, vand og fløde og lad saucen koge i 10 min.

Tilbehør:
Snit porrer og kog dem i vand med lidt salt, til de er næsten møre. Smelt smørret og tilsæt til de afdryppede porrer. Tilsæt estragon, salt og peber og varm op.
Skrub kartofler og skær dem i halve (kog dem evt. 5-10 min)Varm olie på panden og steg kartoflerne ved jævn varme til de er sprøde og møre. Krydr med salt og peber.

Tips:

En lettere udgave bliver det hvis man bruger madlavningsfløde i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 31574 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu