Gratineret kartoffelmos med tomat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Lav kartoffelmos af friskkogte kartofler, af pulver eller brug en rest fra dagen før.
Rør æggeblommer, revet løg og små skinketern i og smag mosen til med salt, peber og sellerisalt. Læg kartoffelmosen som fire store toppe i et smurt, ovnfast fad og stik et par tykke tomat skiver i hver top. Drys reven ost over og sæt fadet i ovnen til osten er svagt gylden. Serveres direkte fra ovnen med en rå salat. Tips: Gratinering: 10-15 min ved 250 Gr Midterste ribbe i ovnen |
|
Opskriften er vist 30443 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-11 19:32:45 Det er simpelthen min nye livret. Jeg kom forårsløg i istedet for alm løg og nogle hakkede champignon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne