Vildtbouillon Consomme de gibier

Vildtbouillon Consomme de gibier , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 kg.vildt rester, bryst, bov, hals af vildtdyr, skrog af vildtfugle
 kg.urter: Gulerødder, selleri, porrer
5 løg
1 grentimian
2 laurbærblade
200 g.champignon
 
 Krydderpose:
5 kryddernelliker
7 knuste enebær
8 l.kalvebouillon
2 l.vand
 Salt 2 g. pr l. vand
 
Opskrift:
Vildtresterne, kommes i gryde med kalvebouillon, vand, salt og koges op. Må ikke stå og buldre koge, men koge svagt, der vil komme nogle urenheder til toppen de skal fjernes med en hulske el. lign.

Urterne skæres i tern 3x3 cm, løg i 1/8 og kommes på fonden sammen med krydderposen, krydderposen tages op efter ½ time og krydderierne, urter, champignon, koges ½ time yderligere.

Bouillonen sigtes. Koges op, efter den er blevet sigtes skal den koges igennem, evt reduceres/nedkoges, så der er 8 l. færdig bouillon og eller god smag.

Anvendelse:
Vildtconsomme, vildtsaucer, braissering af vildt.





karakterer:
Opskriften er vist 18632 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu