Pommes fondant
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
|
|
Bagekartoflerne skrælles og skæres i store rektangler, udhulet på den lange side og steges gyldne i smør på alle sider.
Syltes i lidt frisk smør og fjerkræbouillon, salt, peber samt lidt timian til de er næsten møre, hullet fraseres med lidt småkød blandet med persillade og dækkes med en flækket sveske. Bages færdig indtil servering. |
|
Opskriften er vist 20372 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne