Letrøget consommé af skovsvampe
Hovedingrediens : Svampe - Skovsvampe Indsendt : Red : |
|
|
Røget consommé:
Kyllingelåret hakkes på kødhakker med de øvrige ingredienser (ikke tomatpuré og fjerkræskrog). Fjerkræskrogene hakkes groft og ryges, til de er gyldne. Alt røres sammen og sættes over med kalve- og hønsefond og koges op. Småsimrer herefter i ca. 45 – 60 min. og sigtes gennem etamin. Reduceres yderligere 15 min. og sigtes igen gennem ultrafint plastiknet og smages til. Kyllinge/svampeballotine: Kyllingekødet og foie grasen køres sejt på robot med salt. Æggene tilsættes et efter et, og herefter fløden. Farsen køres glat, smages til og passeres. Karl Johan, østershatte og champignon skæres i grove stykker og steges ved hård varme. Krydres og afdryppes i sigte. Disse vendes i farsen sammen med majs og hakkede urter. Det formes som en pølse og pocheres til 68 grader C og afkøles. Skæres som en træstamme. Majsstrudel: Alle ingredienserne røres sammen og kommes i en sprøjtepose. Kommes på strudelpladen og rulles som en lang, tynd pind. Steges på hed pande. Friteret brunet smør: Smørret brunes i gryde, afkøles og vallen hældes fra. Det vendes med den udblødte husblas, hvidløg og afkøles. Der laves kugler, de paneres og friteres. |
|
Opskriften er vist 10571 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne