Kylling og skinketærte
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr det ikke for kolde smør i melet. Pisk æg sammen, gem lidt til pensling og kom resten i dejen. Saml dejen med lidt vand. Stil den i køleskab i ca. 30 minutter.
Tag skindet af kyllingekødet og skær kødet i terninger. Skær skinken i tynde strimler. Skær peberfrugten i terninger. Skyl og hak persillen. Pisk æg, fløde, mælk og reven ost sammen og krydr med salt og peber. Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Del dejen i 2 og rul den ene halvdel ud til bund. Beklæd en tærteform ( 27 cm. i diameter) med den, prik dejen med en gaffel og bag bunden i ca. 10 minutter. Læg kylling, skinke, peberfrugt og hakket persille i og hæld ægteblandingen over. Rul resten af dejen ud til et låg og læg det over fyldet. Skær kanterne til og dekorer med tiloversbleven dej. Skær nogle lufthuller i låget og pensl det med æg. Bag tærten i ca. 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 82284 gange,
og udskrevet 2510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer K - 2015-06-20 17:59:29 Dejen driller :( Men den smager sikkert godt. Den ryger i ovnen nu! Sentus - 2013-02-18 22:22:28 Fantastisk tærte. Et helt klart hit herhjemme. Skal helt klart laves igen lau - 2011-11-29 17:59:27 jeg syntes dejen er svær rulle ud glæder mig til at smage tærten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne