Kinesisk svamperet
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Hæld det varme vand over svampene og lad dem trække heri ca. 30 minutter.
Lad dem dryppe af i en si.
Gem vandet.
Stilkene på svampene skæres af, de er for seje og kan ikke bruges. Bland soyasauce, risvin, sukker og maizena i en skål. Rør derpå svinekødet og hakkede vandkastanjer i. Varm olien op på en stor pande og fordel fyldet over. Skyl persillen og del den i små duske. Fordel dem pænt over fyldet. Steg retten ca. 1 minut til den er brun på undersiden. Hæld 4 - 6 spsk svampevand ved, læg låg på og steg retten færdig på ca. 15 minutter. Anret svampene med fyldet på et fad. Kog panden af med 2 spsk soyasauce og hæld det over fyldet lige inden serveringen |
|
Opskriften er vist 15811 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne