Kinesisk svamperet

Kinesisk svamperet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20 tørrede kinesiske svampe
5 dl.varmt vand
 
 Fyld:
1 spsk.sojasauce
1 spsk.risvin
1 tsk.sukker
2 tsk.maizenamel
250 g.magert svinekød (hakket)
 salt
4 vandkastanjer (fra dåse)
2 spsk.olie
0.5 bundtpersille
 
 Desuden:
2 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Hæld det varme vand over svampene og lad dem trække heri ca. 30 minutter. Lad dem dryppe af i en si. Gem vandet.

Stilkene på svampene skæres af, de er for seje og kan ikke bruges. Bland soyasauce, risvin, sukker og maizena i en skål. Rør derpå svinekødet og hakkede vandkastanjer i. Varm olien op på en stor pande og fordel fyldet over. Skyl persillen og del den i små duske. Fordel dem pænt over fyldet.

Steg retten ca. 1 minut til den er brun på undersiden. Hæld 4 - 6 spsk svampevand ved, læg låg på og steg retten færdig på ca. 15 minutter.

Anret svampene med fyldet på et fad. Kog panden af med 2 spsk soyasauce og hæld det over fyldet lige inden serveringen





karakterer:
Opskriften er vist 15850 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu