|
180 |
gram |
Hvedemel180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
100 |
gram |
Smør100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
spsk. |
Vand2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
400 |
gram |
Spinat, frisk nippet for stilke400 gram Spinat, frisk nippet for stilke
|
200 |
gram |
Champignoner, renset vægt200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
100 |
gram |
Skinkestrimler, kogt100 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
|
tsk. |
Salvie, tørret tsk. Salvie, tørret
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
3 |
|
Æg M/L, hele3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
3 |
dl. |
Sødmælk3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
75 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+75 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
| |
Kom melet i en skål og smuldr smørret grynet heri. Saml dejen med koldt vand. Pak den i folie og stil den i køleskab mindst 2 timer. Rul dej en ud og beklæd en tærteform (ca. 30 cm i diameter.) med den. Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skyl spinaten godt og damp den i det vand, der hænger ved. Hak spinaten groft og pres væden ud. Skær champignonerne og hak løg og hvidløg fint.
Svits svampe og løg et par minutter i smør. Rør spinat og skinke i og krydr med salvie salt og peber.
Forbag tærtebunden i ca. 10 minutter. Læg fyldet i. Pisk æg mælk og ost sammen og hæld det over fyldet. Bag tærten færdig - i alt, ca. 30 minutter.
|