Hvidvinssovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : Red : |
|
|
Reducer fiskefonden og hvidvinen til 1/3 eller opløs bouillonterningen i kogende vand. Tilsæt hvidvinen og reducer til der er 1 dl tilbage.
Anbring gryden over et vandbad og tilsæt æggeblommerne under stadig omrøring, indtil sovsen er jævn og cremet. Tilsæt det klarede smør under stadig omrøring. Tilsæt salt og peber og smag sovsen til med citronsaft. Tips: Passer godt til fisk og skaldyr |
|
Opskriften er vist 25536 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2008-12-12 19:00:49 Jeg fatter ikke helt hvad man skal gøre med bouillonen ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne