Kylling chopsuey
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tynde strimler og svits det i olie i en wok eller sautepande
Tag kødet op og kom olie i wokken Tilsæt de fintsnittede grønsager lidt efter lidt, svits dem (uden de tager farve) i ca. 3 minutter Kom kødet tilbage i wokken, smag til med soya og evt. salt Jævn retten med majsstivelsen og varm kødet igennem Tilsæt bønnespirerne og læg låg på Sluk for kogepladen og varm retten færdig ved eftervarmen i yderligere 3 minutter (grønsagerne skal stadig være sprøde) Serveres med løse ris, gerne basmati |
|
Opskriften er vist 25564 gange,
og udskrevet 1019 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne