Snegle Escargots En Coquilles

Snegle Escargots En Coquilles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Snegle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
24 snegle
2 fedhvidløg
4 spsk.smør
4 spsk.hakket persille
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Rør smørret med den hakkede persille og de knuste hvidløg. Giv evt. lidt salt - smørret er også salt - og peber. Anbring en eller to snegle i de medfølgende sneglehuse og luk huset med en klat hvidløgssmør. Sæt sneglehusene på en bageplade - de må ikke kunne vælte - og steg dem i en forvarmet ovn ved 180°. Når smørret syder i husene, er sneglene klar. Servér med masser af flüte til at dyppe smørret op med.

Tips:

Der findes i handlen små ildfaste porcelænsforme beregnet til snegle. Spiser man tit snegle, er de værd at investere i. Iøvrigt kan champignoner behandles som snegle





karakterer:
Opskriften er vist 21414 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
ja som Thomas siger er det en rigtig god ret med en fyldig smag... man kan servere den som en let forret mmmm den er delikat hvis i for fine gæster en aften så skulle i prøve den!!!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
mmm... marabou! det er guer mad.. prøv det i 14 dage og mærk forskellen! det gjorde jeg

  -   2005-01-01 01:01:01
namm namm...... det er det bedste mad jeg nogensinde har smagt og jeg er 70 år gammel!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en god ret som har en let men fyldig smag. Prøv den !!!