Snegle Escargots En Coquilles
Hovedingrediens : Skaldyr - Snegle Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Rør smørret med den hakkede persille og de knuste hvidløg. Giv evt. lidt salt - smørret er også salt - og peber. Anbring en eller to snegle i de medfølgende sneglehuse og luk huset med en klat hvidløgssmør. Sæt sneglehusene på en bageplade - de må ikke kunne vælte - og steg dem i en forvarmet ovn ved 180°. Når smørret syder i husene, er sneglene klar. Servér med masser af flüte til at dyppe smørret op med.
Tips: Der findes i handlen små ildfaste porcelænsforme beregnet til snegle. Spiser man tit snegle, er de værd at investere i. Iøvrigt kan champignoner behandles som snegle |
|
Opskriften er vist 21414 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer erik westesen - 2005-01-01 01:01:01 ja som Thomas siger er det en rigtig god ret med en fyldig smag... man kan servere den som en let forret mmmm den er delikat hvis i for fine gæster en aften så skulle i prøve den!!!!!! kandis paw - 2005-01-01 01:01:01 mmm... marabou! det er guer mad.. prøv det i 14 dage og mærk forskellen! det gjorde jeg Patrick mclaughlin - 2005-01-01 01:01:01 namm namm...... det er det bedste mad jeg nogensinde har smagt og jeg er 70 år gammel!!!! Thomas jensen - 2005-01-01 01:01:01 Det er en god ret som har en let men fyldig smag. Prøv den !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne