Champignon og gorgenzola sovs
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm oliven olien i en gryde og svits champignonerne 5 min. Tilsæt hvidløg og svits yderligere 5 min.
Rør fløde i. Kog op og kog i 1 min. Rør Gorgenzola i. Opvarmes forsigtig til osten smelter. Må ikke koge. Tilsæt salt og peber og blandes med pastaen. Serveres drysset med frisk persille og valnød. |
|
Opskriften er vist 24688 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne