Champignon og gorgenzola sovs

Champignon og gorgenzola sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pastasaucer

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
250 g.champinon i skiver
1 fedhvidløg, presset
3 dl.fløde
175 g.gorgonzola
 
Opskrift:
Opvarm oliven olien i en gryde og svits champignonerne 5 min. Tilsæt hvidløg og svits yderligere 5 min.

Rør fløde i. Kog op og kog i 1 min. Rør Gorgenzola i. Opvarmes forsigtig til osten smelter. Må ikke koge. Tilsæt salt og peber og blandes med pastaen. Serveres drysset med frisk persille og valnød.





karakterer:
Opskriften er vist 24687 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu