Kinesisk Risret
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 133316 gange,
og udskrevet 2705 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (46 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-08-20 14:26:11 min mor svor til at udskifte tomatpure med Heinz ketchup ^^ Lenie - 2021-01-31 08:52:10 Husker denne opskrift. ' Kinesisk Risret'; den er fra 80'erne da vi i Danmark begyndte at interessere os for asiatisk mad og kryderier; fra slagterens serie; 'Gris På Gaflen'. Som årene er gået, har vi fået mere indblik i Kinesisk mad; Måske er den ikke så Kinesisk ;)- men det er stadig min søns Ynglingsret. Som jeg husker opskriften og stadig laver retten..500 gr. Skinkekød i tern (ikke kalkun), svitset i Paprika og Karry, tilsæt champignon, herefter tilsættes 1 - 2 dl.boullion og Tomatpure eller tomat koncentrat..+ perleløg og champignon..lad simre. Smag til med salt og peber, tilføj tilsidst cocktailpølserne og et par dl.fine grønne ærter. server med kogte ris.... Uhm! smager godt...Kinesisk eller ej! Aage - 2018-09-08 20:56:52 Dette var en klar skuffelse. Vi fulgte opskriften men med 900 g kalkunbryst, og cocktailpølserne blev udskiftet med Langelænder grillpølser. Og udover resten af ingredienserne tilføjede vi 3 porrer for yderligere smag. I stedet for salt brugte vi soyasauce til at opnå den rette saltbalance. På trods af alt dette var resultatet en skuffelse. anonym - 2018-03-01 13:00:28 Denne ret smager sikkert godt - men den har absolut intet med kinesisk mad at gøre Tinna - 2012-11-05 19:17:55 Normalt er der altså hverken cocktailpølser, perleløg eller margarine i en kinesisk opskrift, så hvorfor skulle der ikke kunne sauce til? Denne ret er ikke mere kinesisk end jeg er anonym - 2012-08-19 12:01:10 Det er en kinesisk ret, der skal ikke være sovs, forvendte danskere.! og ja jeg er selv dansk.! Anja - 2008-02-03 22:59:28 Smager rigtig godt - ungerne elsker det, bruger dog 3 dl vand og 3 dl tomatpure Kirkemus - 2007-10-28 12:40:53 Tomatpure kan erstattes af en dåse flåede tomater - så undgås samtidig problemet med manglende sov. God ret :) edith - 2005-01-01 01:01:01 Hurra, så fandt jeg opskriften igen. Det er en herregod ret . Prøv at tilsætte lidt piskefløde. Det er mums Anja - 2005-01-01 01:01:01 Det smager lækkert, synes bare der mangler lidt sovs. Joan Kjær - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god og velsmagende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne