3-specier
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smør, sukker og sammenpisket æg røres, og tilsættes sigtet mel. Dejen sættes på pladen i toppe og bages ca. 8 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 32778 gange,
og udskrevet 701 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2012-01-10 17:18:42 10 point fra mig da de er hurtige at lave. Jeg har tilføjet mandelsplitter og hakket chokolade. D`ik`så ring endda :) Tak for kommentaren: de flyder ud. Den syntes jeg var vigtig. Sophia - 2009-10-20 19:45:03 ALT for meget sukker... MariaWB - 2009-03-04 01:57:43 Utroligt nemme, og en lækker basisdej til mange slags småkager. Jeg puttede vanille i og det smager godt. De flyder ud, det skal man være obs på. Lidt strøet flormelis hjælper med dejens klister når man former dem. britt - 2007-12-03 22:09:55 rigtig gode med perle sukker omkring Rasmus - 2005-01-01 01:01:01 SUPER-GODE, GODT DE ER HURTIGE AT LAVE anonym - 2005-01-01 01:01:01 er du nemme? anonym - 2005-01-01 01:01:01 ca.100 kager anonym - 2005-01-01 01:01:01 der jeannett - 2005-01-01 01:01:01 de er lækre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne