Nøddespecier - Specier med nødder
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og smør smuldres sammen. Sigtet flormelis og finthakket hasselnødder tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen. Trilles til pølser og lægges i køleskabet.
Skæres i tynde skiver og bages øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn på næstøverste rille i ca. 6 minutter. Disse kager kan børnene med fordel lave. Det er nemt og - frem for alt - det er hurtigt. Afkøles før de pakkes i en lufttæt dåse. Tips: Speciedejen er nem, og den kan ligge parat i ruller i køleskabet eller fryseren, lige til at tage ud og skære af. |
|
Opskriften er vist 32510 gange,
og udskrevet 633 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne