Mangoparfait med sovs af solbær

Mangoparfait med sovs af solbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æg
3 æggeblommer
1.25 dl.sukker
1 tsk.vanillesukker
3 dl.piskefløde
1 dåsemango i sukkerlage, ca 450 g
 nogle blade citronmelisse
 
 Solbær sovs:
2 dl.vand
2 dl.sukker
250 g.solbær
 
 
Opskrift:
Kom æg, æggeblomme, sukker og vanillesukker i en skål og pisk det til hvidt og luftigt skum. Hæld fløden i og kør massen i en ismaskine i ca 20 min.

Lad mangoen dryppe godt af. Hæld den i ismaskinen og kør i yderligere 10 min. Kom partaiten over i en skål og lad den stå overdækket i fryseren til serveringen.

Kog vand og sukker til sovs Kog lagen et par minutterog lad den derefter blive kold. Skyl solbærrerne hvis det behøves, nip dem af klaserne og kom dem i en køkkenmaskine. Kør solbærrerne til en jævn mos, tilsæt sukkerlagen og kør i yderligere nogle sek. Si sovsen og smag evt til med sukker.

Fordel parfaiten i store glas med en isske og hæld solbærsovsen rundt om. Stik lidt citronmelisse i den og server med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 9466 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu