Tre canapeer

Tre canapeer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

ReceptionRet : Reception - Kanapéer - Canapeer

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Tre canapeer, billede 4 Tre canapeer, billede 1 Tre canapeer, billede 2 Tre canapeer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 lille runde skiver franskbrød
 
 REJER/KAVIAR:
0.5 spsk.smør
0.25 citron reven skal heraf
100 g.pillede rejer
60 g.sort kaviar
0.5 citron saft heraf
 
 LEVERPOSTEJ:
0.5 spsk.smør
0.25 tsk.paprika
75 g.leverpostej
3 spsk.piskefløde
0.5 dl.finthakket agurk
4 oliven
 
 KYLLING:
0.5 spsk.smør
0.25 tsk.karry
2 dl.kogt kyllingekød
0.5 skiveananas
2 spsk.mayonnaise
3 spsk.flødeskum
 salt
 peber
4 salatblade
 tomatbåde
 citronskiver
 persille
 
Opskrift:
Lav canapeer ved at stikke runde skiver ud af franskbrød f.eks med et glas. Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.

4 canapeer med rejer og kaviar:
Bland smør og citronskal og smør brødet hermed. Læg rejerne på og top op med kaviar. Dryp med citronsaft.

4 canapeer med leverpostej og saltagurk:
Bland smør og paprika og smør brødet hermed. Rør leverpostejen med fløden og tilsæt den hakkede saltagurk. Sprøjt massen ud på brødet og pynt med oliven.

4 canapeer med kyllingesalat:
Bland smør og karry og smør brødet hermed. Hak kylling og ananas og vend det i mayonnaisen, som er rørt med flødeskum. Krydr eventuelt. Anret kyllingesalaten på et salatblad på brødet og pynt med tomatbåde, citronskiver og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 135735 gange,
og udskrevet 3035 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu