Canapeer med leverpostej og saltagurk
Hovedingrediens : Blandet kød - Leverpostej Indsendt : Red : |
|
|
Lav canapeer ved at stikke runde skiver ud af franskbrød f.eks med et glas. Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.
Bland fedtstof og paprika og smør brødet hermed. Rør leverpostejen med fløden og tilsæt den hakkede saltagurk. Sprøjt massen ud på brødet og pynt med oliven. |
|
Opskriften er vist 28322 gange,
og udskrevet 732 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne