Canapé med tunfisk og æg

Canapé med tunfisk og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 8 stk.
ReceptionRet : Reception - Kanapéer - Canapeer

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Canapé med tunfisk og æg, billede 4 Canapé med tunfisk og æg, billede 1 Canapé med tunfisk og æg, billede 2 Canapé med tunfisk og æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 dåse Tun i vand. konserves 150g. 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
   
  Pynt:
Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Brødet stikkes ud så du får 8 stykker brød ca. 6 cm. i diameter.

De hårdkogte æg afkøles, pilles og deles på langs. Æggeblommerne tages forsigtigt ud og røres op med mayonnaisen. Smages til med tomatpué, salt, peber og hakket persille.

Tunfisken afdryppes på køkkenpapir, findeles med en gaffel og blandes i mayonnaisen.

Lidt af blandingen smøres på de små brødstykker, resten fyldes i de halve æg, som placeres på brødet.

Der pyntes med ansjosfeleter og lidt kapers.

Tips:

Tilberedningstid : Ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 118399 gange,
og udskrevet 2382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6194 (1474 kcal)
KJ pr. stk. 774 (184 kcal)
Vægt ialt 565 gram
Vægt pr. stk. 70 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1096 KJ (261 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 18.5 gram
Kulhydrat 16.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-24 23:45:35
Lækker forret! Jeg brugte 3 spsk mayonnaise og 3 spsk græsk youghurt 2%. Det blev rigtig lækkert alligevel! I stedet for sandwichbrød brugte jeg artiskokbunde fra dåse.