Mokkaparfait 02
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Mokka Indsendt : Red : |
|
|
De groftmalede kaffebønner overhældes med de 2 dl. kogende piskefløde.
Rør godt rundt og lad kaffen afkøle
Derefter presses kaffen gennem en bistro-filter eller et klæde. Æggeblommer og sukker piskes hvidt og skummende. Kaffecremen blandes med æggemassen. Fløden piskes til skum og vendes forsigtigt i æggemassen. sørg for at blande omhyggeligt, så kaffen ikke danner brune striber i parfaiten. Parfaiten hældes i en form og fryses i ca. 3 timer, afhængigt af fryserens kapacitet. Lad isen stå i ca. 10 minutter på køkkenbordet, inden servering. Tips: Mokkaparfaiten kan evt. drysses med lidt groft malede kaffebønner. |
|
Opskriften er vist 8229 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne