Mokka-parfait
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Mokka Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen. Pisk fløden stiv. Gem et par spiseskefulde til pynt. Bland resten i æggemassen.
Hæld parfaiten i 4 glas og frys dem i ca. 3 timer.
Ved serveringen pyntes desserten med flødeskum, reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.
|
|
Opskriften er vist 19742 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-05 11:21:53 Kan sagtens laves nogle dage i forvejen. Super lækker dessert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne