Karry-koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend koteletterne i tør karry.
Brun dem på panden i gyldent smør, og læg dem i en velsmurt fad.
Drys salt og peber over.
Skold tomaterne og flå dem. Svits finhakkede løg og finthakkede hvidløg i smørret. Tilsæt evt. lidt mere fedtstof. Skræl æblerne og riv dem på den grove side af råkostjernet. Skær peberfrugterne og tomaterne i små terninger. Riv sellerien groft. Tilsæt alle fire dele til løgene, når de er klare og gyldne. Drys ingefær og karry over, og lad det hele svitse lidt. Smag til med salt. Fordel fyldet over og rundt om koteletterne. Hæld bouillon og fløde i fadet. Dæk det med låg eller folie og sæt fadet på ovnristen i midten af ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter. Servering: Server koteletterne i fadet og giv løse ris og mango chutney til retten. |
|
Opskriften er vist 125036 gange,
og udskrevet 4006 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-11-21 17:51:59 Rigtig godt anonym - 2018-01-14 08:53:54 Kan man udskifte knoldselleri med noget andet grønt, kan ikke fordrage det men resten ser lækkert ud. anonym - 2015-03-20 10:33:04 den smagte super. min datter på 4 år som er kræsen, hvad angår maden, har spist det hele og villle have ekstra. Michelle - 2014-10-03 15:56:28 God opskrift :-) Anja - 2010-10-04 18:52:45 Kanon god. Bedste koteletter i fad jeg har smagt. tantetina - 2007-11-19 08:42:03 Der er kun en ting at sige om denne ret--- uhmm Gitte - 2007-04-16 20:55:32 Fantastisk Birte - 2007-01-22 09:59:55 Lækker ret!!! lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret. Ingridienserne passer godt sammen smagsmæssigt. Dan - 2005-01-01 01:01:01 Super dupper ! Helle Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Pragtfuld ret. Børnene var helt vilde med den. pulle - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god ret, der smager af noget uden at krydderierne tager "overhånd". rikke - 2005-01-01 01:01:01 det er en rigtig god gammel opskrift, som er fra HAvemanns madserie, hvor denne er fra svinekød, en skam, at de ikke er i handlen længere, da de indeholder kanon meget godt mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne