Parfait med ahornsirup og valnødder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Indsendt : |
|
|
Rør æggeblommerne sammen i en skål. Bland sukker og ahornsirup i en gryde, og barm blandingen op til kogepunktet. Hæld under kraftig piskning den hede sirup i æggeblommerne. Pisk til en tyk creme med flødeskum og nødder. Frys den så ned.
|
|
Opskriften er vist 11037 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne