Chokolade parfait
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Æggene og halvdelen af sukkeret piskes hvidt.
Det resterende sukker, vand og cacao koges op og hældes under stadig piskning i æggemassen, der herefter piskes kold og luftig.
Heri vendes den smeltede chokolade og den let piskede fløde.
Fyld det hele i en form og frys det i minimum 2 timer.
Server chokoladeparfaiten med ristede mandler og hvid chokoladesauce. |
|
Opskriften er vist 19477 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne