Hvid chokoladeparfait med abrikossauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
smelt chokoladen i vandbad til den er flydende og ca. 50 grader varm. Pisk æggeblommerne sammen med sukker til det er lysegult. Skrab kornene fra vanillestangen i og tilsæt de blå birkes. Tilsæt chokoladen i en tynd stråle under piskning. Pisk fløden stiv for sig med rene redskaber og vend den forsigtigt i chokoladen. Fryses til næste dag. Abrikoserne koges sammen med vand og sukker i ca. 10 minutter, til sukkerlagen tykner. Så blendes det hele og passeres gennem en sigte. Smages til med appelsinsaft og koges igennem en gang til. Anrettes evt. med nogle frugter efter smag og den hvide parfait drysset med lidt blå birkes og evt. lidt chokolade.
Tips: Bruger man ikke en ordentlig hvid chokolade kan den ikke smelte ordentlig |
|
Opskriften er vist 9252 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne