Hvid chokoladeparfait
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Sukker og vand koges op. Hældes over æggeblommernr og varmes op til 72 °. Hældes i røremaskine og røres til den bliver kold. Gelatine blandes med den
hvide chokolade og iblandes æggeblommerne. Den piskede fløde tilsættes og alt blandes forsigtigt sammen. Sættes i fryseren i minimum 2 timer.
|
|
Opskriften er vist 12487 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne