Hvid chokoladeparfait

Hvid chokoladeparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 stk.æggeblommer
100 g.vand
150 g.sukker
750 g.piskefløde
410 g.hvid chokolade
35 g.gelatine
 
Opskrift:
Sukker og vand koges op. Hældes over æggeblommernr og varmes op til 72 °. Hældes i røremaskine og røres til den bliver kold. Gelatine blandes med den hvide chokolade og iblandes æggeblommerne. Den piskede fløde tilsættes og alt blandes forsigtigt sammen. Sættes i fryseren i minimum 2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 12487 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu