Chokoladeparfait
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommerne sammen. Kog vand og sukker op, og lad det koge i 5 minutter.
Hæld straks, under kraftig piskning, sukkerlagen i æggeblommerne. Forsæt piskningen til æggemassen bliver tyk, og køl den derefter af. Smelt chokoladen. Lad den blive lunken, og rør den og kakaoen i æggecremen. Pisk fløden tyk ( men ikke stiv ) og bland den i cremen. Kom parfaitmassen i en egnet beholder og frys den ned |
|
Opskriften er vist 14915 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne