Chokoladeparfait

Chokoladeparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 æggeblommer
1.5 dl.vand
75 g.sukker
150 g.mørk (bitter) chokolade
2 spsk.sigtet kakaopulver
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rør æggeblommerne sammen. Kog vand og sukker op, og lad det koge i 5 minutter.

Hæld straks, under kraftig piskning, sukkerlagen i æggeblommerne. Forsæt piskningen til æggemassen bliver tyk, og køl den derefter af.

Smelt chokoladen. Lad den blive lunken, og rør den og kakaoen i æggecremen. Pisk fløden tyk ( men ikke stiv ) og bland den i cremen.

Kom parfaitmassen i en egnet beholder og frys den ned





karakterer:
Opskriften er vist 14999 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu