Vanilleparfait
Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommerne piskes meget hvide og stive med sukker og marven af vanillen. Fløden piskes stiv, og vendes så forsigtigt ned i vanilleæggemassen. Det hele kommes i en form og fryses til næste dag.
|
|
Opskriften er vist 63501 gange,
og udskrevet 1822 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Farmor - 2014-04-27 19:06:34 Man kan sagtens blande 2-3 stiftpiskede hvider i isen. Det drøjer på den og gør den knap så fed. anonym - 2011-09-28 13:56:48 Skal man røre i isen under frysning? anonym - 2011-03-21 22:13:52 Kan man bruge bailey i den her is? iben - 2011-02-26 20:03:15 min søn på 1 1½ og jeg har lige bikset to is sammen og det var bare såå ledt:) albert blev bare skide sur da vi var færdige! så vi bliver nok nød til at lave is igen en anden gang;) Anna - 2010-04-02 16:20:36 Denne her is bliver bare en drøm til min konformation, jeg tror at alle bare vil sige, uhmmm når de smager den!!! ;D malene - 2008-07-08 16:00:09 denne is er bare så god.. jeg tror det vil være en god ide at putte reps i isen.... anonym - 2008-04-06 18:50:12 ang. hvor mange portioner - der bliver godt 1 ltr is ConnieT. - 2007-12-06 19:41:07 Det med at æggeblommerne piskes hvide, - de bliver meget lyse næsten hvide, når de piske s meget længe. længere end til æggesnaps. Jo hvidere og luftigere man pisker æggemassen - jo bedre bliver isen (parfait'en) Håber det giver svar- Louise - 2007-08-27 17:59:45 hvor mange personer er opskriften til? elskling - 2007-03-26 20:41:52 ser godt ud men hvad er det for noget chokolade der er på toppen Rin - 2007-03-09 11:38:34 den blir bedre hvis man bruger flormelis isteden for sukker Conni - 2006-12-31 13:44:17 Den bedste og nemmeste is, jeg nogensinde har lavet, tilføjede hård nougat Gurli Ramsasa - 2005-01-01 01:01:01 den er en smule .... hva ska man sige....UTROLIG GOD(.)(.) Bageren - 2005-01-01 01:01:01 Angående om det er hvider eller blommer: Det er blommerne der skal piskes HVIDE, ikke stive*SS* Christina - 2005-01-01 01:01:01 Var der et svar til det med æggeblommer eller æggehvider? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan pisker man æggeblommer meget hvide og stive, er det ikke æggehvider der menes ???? Maiken fra Albertslund - 2005-01-01 01:01:01 Den ser super god ud! Vil prøve at lave den til mine gæster! Vinni - 2005-01-01 01:01:01 ja den er bare rigtig god, man kan også tilføre forskellig smag, f.eks nødder, chokolade eller hvad man har lyst til. Mia - 2005-01-01 01:01:01 Denne her is er hamrende god - og hamrende nem at lave!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne