Is med valnødder og ananas
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Lad ananasterningerne dryppe helt fri for væde. Hak valnøddekernerne, smelt sukkeret til karamel på panden og vend nødderne i den varme karamel. Når de er karamelliseret, kommes de afdryppede ananasterninger i. Lad det køle af.
Rør æggeblommerne til skum med sukkeret og kom de afkølede nødder og ananas i. Pisk æggehviderne meget stive og vend dem forsigtigt i massen. Til slut piskes fløden og vendes i. Fyld isen i en form og stil den i fryseren natten over.
|
|
Opskriften er vist 10323 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2005-01-01 01:01:01 Den smagte godt. Vi havde desværre ikke noget leverpostej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne