Mexicanske tacos med grillfyld
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Grill pølserne til de er lækre gyldenbrune. Skær dem i ensartede stykker á 1½ cm. tykkelse. Kom pølserne og det øvrige fyld i tacoskallerne.
Server dem med krydderurtedressing, som laves på følgende måde: Rør creme fraiche med sennep. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 14769 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er i Mexico nu, og saadan spiser de ikke tacos. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne