Tacos med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun fileterne 1/2 min. på hver side. Steg dem færdige ved svag varme i 12 min. - vend kødet af og til. Drys med salt og peber, tag kødet op og lad det hvile tildækket i 10 min.
Kom resten af smørret i panden og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt peberfrugter og løg og steg dem ved jævn varme og under omrøring i 3 min. Kom hvidløg, cayennepeber og salt i peberfrugtblandingen. Steg den færdig, stadig under omrøring, i 2 min. Smag til. Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen. Skær kødet i tykke, skrå skiver. Kom hytteost i en skål og læg peberfrugtblanding, salat, kylling og tacoskaller hver for sig på et fad - så kan man selv bestemme, hvad man vil have i sin tacoskal. Tips: Kyllingefileterne kan erstattes af stegt, hakket oksekød. |
|
Opskriften er vist 31741 gange,
og udskrevet 1001 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Kristina - 2005-01-01 01:01:01 Den smager helt vildt godt denne ret.. Især de der peberfrugter og løg man steger, man skal bare bruge madolie istedet for smør også parprika istedet for cayennepeber, mmmmm det smager bare super.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne