Tacos med kylling

Tacos med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingefileter (ca. 275 g)
25 g.smør
0.25 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
1 storrød peberfrugt i korte, tykke strimler (ca. 2.5 dl)
1 storgul peberfrugt i korte, tykke strimler (ca. 2.5 dl)
3 småzittauerløg i både (ca. 150 g)
3 storefed hvidløg i skiver
0.25 tsk.cayennepeber
0.75 tsk.groft salt
 
8 tacoskaller (ca. 100 g)
250 g.Karolines hytteost 13+ (4%)
7.5 dl.fintstrimlet salat, fx romainesalat (ca. 125 g)
 
Opskrift:
Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun fileterne 1/2 min. på hver side. Steg dem færdige ved svag varme i 12 min. - vend kødet af og til. Drys med salt og peber, tag kødet op og lad det hvile tildækket i 10 min.

Kom resten af smørret i panden og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt peberfrugter og løg og steg dem ved jævn varme og under omrøring i 3 min. Kom hvidløg, cayennepeber og salt i peberfrugtblandingen. Steg den færdig, stadig under omrøring, i 2 min. Smag til.

Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen. Skær kødet i tykke, skrå skiver. Kom hytteost i en skål og læg peberfrugtblanding, salat, kylling og tacoskaller hver for sig på et fad - så kan man selv bestemme, hvad man vil have i sin tacoskal.

Tips:

Kyllingefileterne kan erstattes af stegt, hakket oksekød.





karakterer:
Opskriften er vist 31741 gange,
og udskrevet 1001 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den smager helt vildt godt denne ret.. Især de der peberfrugter og løg man steger, man skal bare bruge madolie istedet for smør også parprika istedet for cayennepeber, mmmmm det smager bare super..