Taco skaller med hakket oksekød og salsa cruda
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olie i en stor stegepande. Tilsæt løg, hakket hvidløg og grøn peber og steg i i min.
Tilsæt hakket oksekød og krydderiblandingen.
Når det er gennemstegt, tilsættes eddike, salt og peber.
bland alle ingredienser til saucen i en foodprocesser. Lun tacoskallerne 2-3 min. i ovnen ved 200 grader eller i mikrobølgeovnen efter vejledning. Server små skåle med iceberg salat i strimler, tomat i tern, revet ost, salsa cruda, avocado i skiver m.m., så hver person kan tage efter behov. |
|
Opskriften er vist 51466 gange,
og udskrevet 1201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (31 stemmer) |
|
Kommentarer elisabeth - 2008-05-26 15:57:01 nej---kanel er altså ikke en særlig mexicansk tradition hvorimod chili og chokolade er mere typisk tingvænget - 2005-01-01 01:01:01 prøv at komme kanel, det skal ikke være ret meget, smag dig frem. Kanelen gør underværker og er tradiotionel i meksikanernes madlavning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne