Tacos med kødfyld
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i fine strimler. Brun kødet i olien.
Tilsæt taco- eller chilimix og vand. Rør rundt. Lad det simre ved svag varme til det meste af væsken er kogt ind. Rør rundt nu og da. Lun tacoskallerne ca 5 minutter i en 175 grader varm ovn. Skær salaten i strimler og hak tomaterne. Kom roastbeef, iceberg- salat, tomater, bønnespirer og ost i de varme skaller. Server straks med tacosauce eller kold crème fraiche. Tips: I stedet for roastbeef kan du bruge inderlår. |
|
Opskriften er vist 26430 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne