Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomatrelish:
Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Pil og hak løget. Bland tomater, løg og majskerner. Dressing: Riv appelsinskallen og bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber. Hæld den over grøntsagerne og bland det godt. Hak løg og hvidløg fint. Kom olien på en pande og varm den godt op. Svits løg og kød ved god varme under jævnlig omrøring. Tilsæt tomatpure, kryddermix, evt. mangostrimler, salt og peber og lad det små stege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Kom kød fyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt eventuelt lidt reven ost. Hæld væden fra tomatrelishen og server den til. |
|
Opskriften er vist 52566 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Ikk en særlig god opskrift ! Kristina - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes at det er en rimelig god opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne