Stærk tomatsauce til tacos og tortillas

Stærk tomatsauce til tacos og tortillas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.olie
1 løg
3 fedhvidløg
750 g.tomater, evt. dåse
2 chilipebre
2 spsk.vineddike
1 bundtpersille, hakket groft
1 laurbærblad
0.5 tsk.timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Flæk chilipebrerne, rens dem og snit dem fint. Hak løg og hvidløg fint og sautér i olie. Tilsæt chilipebre, skoldede tomater skåret i kvarter og resten af ingredienserne. Lad saucen koge under låg i ca. 10 minutter. Fjern låget og lad saucen koge ind i ca. 10 minutter. Gnid saucen gennem en sigte (eller blend den) - husk at fjerne laurbærbladet først. Er saucen for tynd, koges den yderligere ind. Er den for tyk, tilsættes lidt vand. Men husk - den må aldrig være vandet!

Tips:

Rigtige chili-elskere tager selvfølgelig ikke kernerne ud





karakterer:
Opskriften er vist 26726 gange,
og udskrevet 784 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-23 01:14:15
Uha - chillipebre med kerner, det får næsten både hovedet og den anden ende til at stå på hovedet. Jeg bruger chillidrys fra glaskrydderier, og så går det fint med smagen alligevel, uden at være FOR stærk. "rigtige chillispisere", må have det helt forfærdeligt med brændende mund i flere timer bagefter, ellers skal man måske være mexikaner for at kunne li`den alt for stære smag - uha-da-da.