Stærk tomatsauce til tacos og tortillas
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Flæk chilipebrerne, rens dem og snit dem fint. Hak løg og hvidløg fint og sautér i olie. Tilsæt chilipebre, skoldede tomater skåret i kvarter og resten af ingredienserne. Lad saucen koge under låg i ca. 10 minutter. Fjern låget og lad saucen koge ind i ca. 10 minutter. Gnid saucen gennem en sigte (eller blend den) - husk at fjerne laurbærbladet først.
Er saucen for tynd, koges den yderligere ind. Er den for tyk, tilsættes lidt vand. Men husk - den må aldrig være vandet!
Tips: Rigtige chili-elskere tager selvfølgelig ikke kernerne ud |
|
Opskriften er vist 26719 gange,
og udskrevet 784 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-05-23 01:14:15 Uha - chillipebre med kerner, det får næsten både hovedet og den anden ende til at stå på hovedet. Jeg bruger chillidrys fra glaskrydderier, og så går det fint med smagen alligevel, uden at være FOR stærk. "rigtige chillispisere", må have det helt forfærdeligt med brændende mund i flere timer bagefter, ellers skal man måske være mexikaner for at kunne li`den alt for stære smag - uha-da-da. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne