Tacos med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits hakket løg i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Tilsæt peberfrugt i tern.
Tilsæt finthakket hvidløg, origano og så meget tomatpure', at du får en ret tyk sauce. Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med 1/2 oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 12 Tacoskaller eller 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) sammen med salat og salsa. |
|
Opskriften er vist 186934 gange,
og udskrevet 3729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (161 stemmer) |
|
Kommentarer Maria Paiman - 2011-12-09 22:41:33 helt fantastisk, god mad til børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne