Hjertesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : |
|
|
Hak svinehjerterne i kødhakker.
Kom farsen og løgene i en gryde med fedtstof og lad det stege til kødet er brunt. Krydder med salt og peber. Kom nu de hakkede gulerødder og oksebouillonen i gryden og lad det simre på svag varme under låg i 1½ til 2 timer. Husk at røre i gryden en gang i mellem. Kom piskefløde og kulør i og lad saucen koge op. Jævn evt. saucen med en meljævning. |
|
Opskriften er vist 12003 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne