Hjertesauce

Hjertesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 svinehjerter
1 finhakket løg
3-4 gulerødder
7 dl.oksebouillon
1-2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Hak svinehjerterne i kødhakker.

Kom farsen og løgene i en gryde med fedtstof og lad det stege til kødet er brunt. Krydder med salt og peber. Kom nu de hakkede gulerødder og oksebouillonen i gryden og lad det simre på svag varme under låg i 1½ til 2 timer.

Husk at røre i gryden en gang i mellem.
Kom piskefløde og kulør i og lad saucen koge op. Jævn evt. saucen med en meljævning.





karakterer:
Opskriften er vist 12003 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu