Mexicansk kødfyld til tacos
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Rens grøntsagerne. Skær forårsløgene i tynde skiver. Skær gulerødder,squash og peberfrugt i tynde strimler. Delchilipeberen, tag kernerne ud og hak chilien fint.
Skær frankfurterne i ca 1 cm. og skær dem til halv runde.
Svits pølserne i olie. Tilsæt grøntsagerne og svits dem med i ca.2 min. Læg låg på og dæmp varmen. Lad retten simre i 6-8 min. Tilsæt chili,hakket timian,tomatpure og peber. Varm det igennem og smag til med
salt. Jævn retten.
Put fylden i tacoskaller. |
|
Opskriften er vist 43117 gange,
og udskrevet 759 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (35 stemmer) |
|
Kommentarer tobias - 2008-01-14 14:44:32 det smager herre godt mann elsker det<3 mig - 2007-01-19 12:42:04 der er for meget chili i ;) men ellers er den god Mig - 2005-01-01 01:01:01 Kødfyld til tacos laves sgu med hakket oksekød og ikke med klamme pølser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne