Taco-skaller med kød-/ grøntsagsfyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og skæres i meget små tern. Peberfrugten renses og skæres i små tern. Løgene pilles og hakkes fint. Kødet brunes let i en gryde. Der skal ikke tilsættes fedtstof, den smule der er i kødet, er fuldt tilstrækkeligt. Rør flittigt i kødet, så det skiller godt. Gulerødder. løg og peberfrugt tilsættes og svitses med. Krydderierne tilsættes, og der røres godt. Tomatjuicen hældes ved, og retten simrer ved svag varme i ca. 20 min., til alt er mørt og væden i saucen kogt tilpas ind.
Taco skallerne varmes lige inden serveringen efter anvisningen på pakken. Fyld skallerne ved bordet. Sæt evt. en lille skål med fintstrimlet grøn salat på bordet, så kan dette - hvis det ønskes- lægges lagvis med kødfyldet i skallerne |
|
Opskriften er vist 36655 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (51 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-21 15:45:06 Der står 12 taco skaller, så er det vel til 12 personer? en der elsker det!!!!... - 2005-01-01 01:01:01 Det er dårligt at der ikke tsår hvor mange personer det er til... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne