Taco-skaller med kød-/ grøntsagsfyld

Taco-skaller med kød-/ grøntsagsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød m. lav fedtprocent
2 storegulerødder
2 storeløg
1 ød eller grøn peberfrugt
3 dl.tomat juice
 salt
 peber
 karry
12 stk.tacoskaller
 
 
Opskrift:
Gulerødderne skrælles og skæres i meget små tern. Peberfrugten renses og skæres i små tern. Løgene pilles og hakkes fint. Kødet brunes let i en gryde. Der skal ikke tilsættes fedtstof, den smule der er i kødet, er fuldt tilstrækkeligt. Rør flittigt i kødet, så det skiller godt. Gulerødder. løg og peberfrugt tilsættes og svitses med. Krydderierne tilsættes, og der røres godt. Tomatjuicen hældes ved, og retten simrer ved svag varme i ca. 20 min., til alt er mørt og væden i saucen kogt tilpas ind.

Taco skallerne varmes lige inden serveringen efter anvisningen på pakken. Fyld skallerne ved bordet. Sæt evt. en lille skål med fintstrimlet grøn salat på bordet, så kan dette - hvis det ønskes- lægges lagvis med kødfyldet i skallerne





karakterer:
Opskriften er vist 36655 gange,
og udskrevet 819 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-21 15:45:06
Der står 12 taco skaller, så er det vel til 12 personer?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er dårligt at der ikke tsår hvor mange personer det er til...