Rødvinskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i mindre stykker, der ristes gyldne og sprøde i en gryde og tages op. Kom en klat smør i gryden og brun kyllingekødet heri. Tilsæt champignon i kvarte og lad dem snurre med et par min.
Tilsæt det stegte bacon, presset hvidløg, oliven, tomatpuré og vin. Krydr med timian, salt og peber og lad retten småsimre ca. 10 min. Rør af og til. Server rødvinskyllingen med pasta og salat. |
|
Opskriften er vist 13987 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-03-03 13:16:51 findes under rødvinskylling Lene - 2006-12-11 11:27:04 Denne ret er virkelig god. Tilføj evt. lidt fløde i sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne