Græske kødboller i tomatmarinade
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 96027 gange,
og udskrevet 6659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-26 09:52:07 Soutsukaia hedder det vist på græsk :-) Beth - 2015-03-02 18:55:11 To små hvidløg og dobbelt op af koriander og basilikum. Beth - 2015-02-20 09:29:44 Brug 2 SMÅ hvidløg og dobbelt op med krydderierne. Mars - 2015-02-01 19:30:29 Smager rigtig godt, og er ikke ret svær at lave. Der er ikke nævnt om saucen skal være varm eller kold - jeg lavede den varm sammen med frisk pasta - det var et hit! Næste gang tror jeg at jeg vil forsøge med oksekød i stedet - tænker at det er mindst lige så godt? 30/7-12 Anita - 2013-01-06 18:09:00 God opskrift. kok mor - 2008-08-04 15:42:10 den ret smager bare så godt har ´nemlig lige været i grækenland hvor jeg fik det. Da vi kom hjem lavede jeg det til børnene og de var helt vilde. Sanne - 2007-02-21 11:52:10 Lækker og børnevenlig ret - vi varmer tomatsaucen herhjemme og serverer retten med ris til kasper - 2005-01-01 01:01:01 den her ret har jeg lavet mange gange og den smager helt vildt godtder for for den= |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne