Kuvertbrød

Kuvertbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kuvertbrød, billede 4 Kuvertbrød, billede 1 Kuvertbrød, billede 2 Kuvertbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.margarine
 dl.mælk
25 g.gær
0.5 tsk.salt
1 stk.æg
350 g.hvedemel
 
Opskrift:
Smelt margarinen og kom mælken i. Rør gæren ud heri, når blandingen er lillefingervarm. Tilsæt salt, æg og mel og ælt dejen godt igennem. Stil den til hævning et lunt sted ca. 40 minutter.

Del dejen i 16 stykker og tril dem til små boller eller rul stykkerne til pølser og slå en knude på dem. De kan også dele dejen i 2 portioner og rulle dem i cirkler. Del hver cirkel i 8 trekanter og form dem til horn.

Lad brødene efterhæve på pladen ca. 20 minutter. Pensl med lidt sammenpisket æggehvide og drys evt. brødene med sesamfrø, birkes eller lidt groft salt.

Bag dem 15-20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 83448 gange,
og udskrevet 2500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-01 14:41:05
Jeg bagte dem ved 250 grader i små 10 minutter +/-. De blev gyldne og sprøde udenpå og bløde indeni :D

  -   2011-10-30 19:06:42
De er rigtig gode. Hold godt øje med dem i ovnen, mine skulle kun have 13,5 min. for at være perfekte.

  -   2008-09-08 10:37:04
Alle tiders gode opskrift.Lav dobbelt portion så er der også til fryseren

  -   2005-01-01 01:01:01
gode og nemme